Ferie i Kroatia

 

I 2008 startet ideen om et eget nettsted om Kroatia. Etter å ha lært landet å kjenne, og etter å ha investert i leilighet nær Trogir, var det naturlig å dele noen av inntrykkene. Kroatia er som et lite stykke Norge med sine fjell og sin lange kystlinje. Det er kanskje likheten med Norge som gjør at nordmenn blir så lett glad i Kroatia. Den behagelige temperaturen, palmene, de lange strendene og det lune folkeslaget har gjort et meget godt inntrykk. 

 

Dermed ble nettstedet ferieikroatia.com opprettet, med tittelen "Ferie i Kroatia". Her er det meningen at de besøkende skal få nyttig informasjon om Kroatia; både som feriemål, men også som et land der man kan kjøpe seg feriebolig. De ulike temaene og stedsbeskrivelsene på ferieikroatia.com er illustrert med bilder. 

 

Arbeidet med nettstedet vil fortsette etter hvert som jeg får mulighet til å oppleve mer av Kroatia. Så langt kan du lese om populære feriemål i Kroatia som; Makarska, Baska Voda, Dubrovnik, og noen flere. 

 

For deg som ønsker mer generell informasjon om Kroatia er det også skrevet litt om hva du kan forvente når det gjelder vær og temperatur, prisnivået, transport til i og landet og det å kjøpe leilighet i Kroatia.

 

Ansvarlig for innholdet på nettsidene til ferieikroatia.com er Magnus Tangen som håper at dere finner nyttig informasjon om Kroatia.

 

 

 

  Kontakt ferieikroatia.com